Španjolski

Odnosni detalji o tečaju - Španjolski

Dostupne razine: A1, A2, B1, B2, C1, C2
Dostupne vrste tečaja: Grupni online tečaj 1x tjedno i 2x tjedno, Grupni intenzivni online tečaj, Individualni online tečaj, Pripremni individualni online tečaj za DELE ispit
Trajanje tečaja: ovisno o vrsti tečaja
Početak tečaja: tijekom cijele godine, ovisi o vrsti tečaja
Materijali: original udžbenik
 

Španjolski jezik možete učiti grupno i individualno.Grupna nastava je u malim grupama, do 7 polaznika. Na kraju tečaja, grupnog ili individualnog, održava se ispit i izdaje se potvrda o položenom stupnju.

Grupni tečaj 1x tjedno održava se  po 2 školska sata jednom  tjedno.  Usklađen je s Europskim referetnim okvirom za jezike, kao i sve ostale vrste tečaja.  Dostupan je na svim razinama, od A1 do C2 te je namijenjen svima koji nemaju puno vremena, a istovremeno žele usvojiti španjolski jezik.

Za jedan semestar  obradi se 1/4 stupnja (npr. pola A1.1. stupnja). 
Cijena: 132,72 EUR za 34 šk. sati, plativo u 4 obroka po 33,18 EUR.

Grupni tečaj 2x tjedno je u dinamici od 2 dolaska tjedno po 2 šk.sata. Nudi se na svim nivoima tj. od A1 do C2 nivoa.
Cijena: 238,90 EUR za 70 šk.sati, plativo u 4 obroka po 59,73 EUR.

Grupni intenzivni tečaj odvija se u trajanju od 5 tjedana.  Dinamika ovog tečaja je 4 puta tjedno po 4 šk. sata. Namijenjen je svima koji u kratkom razdoblju žele usvojiti španjolski jezik te u pet tjedana položiti 1/2 stupnja (npr. A1.1. stupanj).  Prikladan je za sve koji planiraju boravak ili preseljenje u zemlje španjolskog  govornog područja, ali i za  svrhe turizma. Nudi se od A1 do C2 razine.
Cijena: : 238, 90 EUR za 70 šk.sati

Individualna nastava španjolskog  jezika odvija se 60 i 90 minuta.  Odabir termina je vrlo flekisibilan. Tempo i tematiku učenja  određujete vi. Individualizirani pristup nastavi u skladu s vašim potrebama, ritmom učenja, vremenom i mjestom. Na kraju tečaja, u dogovoru s polaznikom, organizira se ispit te se izdaje potvrda o položenom stupnju.
Cijena: 60 min/15,93 EUR, 90 min/25,22 EUR

Pripremni tečaj za DELE ispit namijenjen je svima koji žele pristupiti DELE ispitu. Radi se o individualnom tečaju s ciljem pripremanja polaznika za uspješno polaganje DELE ispita.

Tečaj priprema i vodi profesorica koja je ujedno i licencirana DELE ispitivačica, svih jezičnih stupnjeva, od A1 do C2, uključujući i školski uzrast od 11 do 17 godina (od A1 do A2/B1 nivoa). Nastava se održava 2x tjedno po 2 školska sata,  6-8 tjedana prije ispitnog roka DELE ispita.
Cijena: 185,81 EUR.

 

Prijava - Želim naučiti!